Masz problemy w swojej firmie z wdrożeniem systemu HACCP?
Chcesz uruchomić restaurację, bark, sklep ale nie wiesz, jak je dostosować do wymogów sanepidu?
Szukasz pomocy prawnej i merytorycznej w utrzymaniu już wdrożonego systemu?
Poszukujesz profesjonalistów, którzy poprowadzą szkolenie w zakresie minimum sanitarnego, HACCP dla Ciebie i Twojego personelu ?
Musisz opracować procedury i instrukcje w swoim zakładzie pracy?
Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszych usług:
* dostosowujemy możliwości zakładu pracy do aktualnych wymogów systemu dbając jednocześnie o ograniczenie kosztów Klienta,
* doradzamy i pomagamy spełniać wymagania unijne i wymagania Państwowej Inspekcji Sanitarnej,
* prowadzimy klienta krok po kroku: od pomysłu do otrzymania wszelkich pozwoleń i decyzji,
* przeprowadzamy audyty wewnętrzne na potrzeby zakładu.