Projekt technologii to pierwszy projekt, który powstaje przy planowaniu lokalu gastronomicznego. To on pokazuje przeznaczenie pomieszczeń, wytycza ściany działowe, urządzenia i niezbędne do ich zasilenia przyłącza ( gniazda elektryczne, przyłącza gazowe,podejścia wodne, odpływy itp).
Projekt technologiczny jest niezbędny przy otwieraniu nowego lokalu, modernizacji starego, zmiany sposobu użytkowania czy też występowania o odstępstwa dlatego bardzo ważnym jest by został wykonany profesjonalnie w oparciu o obowiązujące przepisy ale także o oczekiwania inwestora oraz wiedzę praktyczną.
Szczególnie w niewielkich lokalach lub takich gdzie nie ma możliwości dowolnej aranżacji pomieszczeń wiedza praktyczna i doświadczenie w tworzeniu projektów jest niezbędna by optymalne wykorzystać przestrzeń.
Oferuję wykonanie Projektu technologii z wytycznymi dla projektów branżowych, zatwierdzonego przez rzeczoznawcę SANEPID i BHP, a w razie potrzeby także rysunki 3D, wizualizacje, projekty branżowe, rysunki wykonawcze, pomoc w wyborze lokalu, menu oraz wyposażenia.
Ofertę swoją kieruję do osób pragnących rozpocząć działalność gastronomiczną lub zmodernizować już prowadzoną.
Projekty przekazuję w formie wydruku oraz w wersji elektronicznej.
Zapraszam do współpracy osoby z całego kraju.